Wijzigingen in aanbod en manier van onderwijs geven ten gevolge van het Corona-virus

Het Cororna virus stelt ons voor nieuwe uitdagingen.

Om ons onderwijs zoveel mogelijk door te laten gaan proberen we zoveel mogelijk cursussen online aan te bieden. Mocht je je voor dit voorjaar voor een cursus hebben opgegeven dan nemen we contact met je op zodra we weten hoe we de cursus willen aanbieden.

Voor alsnog worden de volgende cursussen online aangeboden:

- Medische basiskennis (R06)
- Epidemiologische onderzoek- Verdieping (V51)
- Longitudinale data-analyse (K73)
- Regressietechnieken (V30)

De cursus Kwalitatief onderzoek (K78) die op 10 juni zou beginnen hebben we voor juni geannuleerd. De cursus wordt verplaatst naar 19 t/m 21 oktober 2020. Omdat we nog niet weten hoeveel cursisten we bij deze cursus kunnen plaatsen, worden nieuwe aanmeldingen voorlopig op een wachtlijst geplaatst. Voor de terugkomdag van deze cursus zijn we nog op zoek naar een datum.

De cursus Klinemetrie (V40) is ook naar het najaar verplaatst en vindt nu plaats op 17 t/m 19 november 2020. Ook voor deze cursus geldt dat mensen die zich nu aanmelden voorlopig op een wachtlijst worden geplaatst totdat duidelijk is hoeveel mensen we kunnen plaatsen.

Over de cursus R (R07), die in juni plaats zouden vinden, zal op een later moment besloten worden of we deze cursus op een alternatieve wijze kunnen aanbieden.

Iedereen die zich voor een van bovenstaande cursussen heeft ingeschreven ontvangt van ons bericht zodra er meer bekend is.

Tentamens worden vanaf heden ook online aangeboden.

Indien mogelijk worden die online aangeboden, maar voor kennis tentamens is dat helaas niet mogelijk. Tentamens waarbij online niet mogelijk is worden uitgesteld tot het najaar. Alle studenten die zich hebben ingeschreven voor tentamens ontvangen tijdig bericht over het al dan niet doorgaan van een tentamen en in welke vorm dat zal gebeuren.

Als u vragen heeft mail dan even naar epidm@vumc.nl.


Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen
U maakt gebruik van een verouderde browser, voor optimaal gebruik raden wij aan om uw browser te updaten.